Jacobs: "Cijfers uit competitie geen garantie"

Ger
1 april 2012, 11:28

Anderlecht trapt de playoffs om de voetbaltitel in België zondagavond in eigen huis af tegen Kortrijk. Vorig seizoen begonnen de Brusselaars eveneens als leider aan het seizoenstoetje, maar toen greep de club naast het kampioenschap.

"Daarover is al genoeg gezegd. Maar we mogen wel niet vergeten dat we toen mathematisch tot op de voorlaatste speeldag meestreden voor de titel", zegt trainer Ariël Jacobs tegen Sporza. "De cijfers uit de reguliere competitie geven ons vertrouwen, maar geen garanties. In de Europa League konden we na de eerste ronde ook schitterende cijfers voorleggen. Iedereen weet hoe dat afgelopen is."

Kortrijk verloor vorige week de bekerfinale van Lokeren. "Hoe zij na de verloren bekerfinale aan de aftrap zullen komen, kan niemand voorspellen. Zullen ze ontgoocheld zijn? Of uit op revanche? Het is moeilijk in te schatten", aldus Jacobs. "Wij zullen in elk geval klaar moeten zijn. De spelers zijn mentaal en fysiek fris voor de start van de play-offs. Het is nu aan ons om vanaf zondag te tonen dat wij die eerste plaats absoluut willen vasthouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen