'Rutten op zeker naar Vitesse, Menzo weet van niets'

30 juni 2012, 10:24

Fred Rutten zal zondag de eerste training van Vitesse leiden. De vijftigjarige oefenmeester, die afgelopen seizoen voortijdig moest wijken bij PSV, gaat volgens AD Sportwereld definitief aan de slag bij de Arnhemmers. Assistent-trainer Stanley Menzo weet echter nog nergens van af.

"We beginnen zondag met trainen en dan zie ik het wel", zegt de oud-doelman, die laat weten nergens in gekend te zijn. "Via de media heb ik meegekregen dat er wat veranderingen zijn. Vitesse is op allerlei manieren in beweging. Ik ben op 21 mei met vakantie gegaan en heb sindsdien niet echt contact met de club gehad."

Menzo ziet een samenwerking met Rutten wel zitten. "Fred Rutten is iemand die zijn sporen wel verdiend heeft als trainer. Persoonlijk ken ik hem niet zo goed, maar bij FC Twente en PSV heeft hij het goed gedaan."

Rutten sinds zonder werk sinds zijn gedwongen vertrek bij PSV, enkele maanden geleden. Hij heeft deze week meerdere gesprekken gevoerd met de Arnhemse clubleiding. En hoewel een definitief ja-woord van de oefenmeester nog uitgebleven is, lijkt de kogel nu door de kerk te zijn.

Bij Vitesse moet Rutten de opvolger worden van John van den Brom, die naar Anderlecht vertrok.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen