Samaras wil 'pijn van Griekse volk' verzachten

8 juni 2012, 09:07

Georgios Samaras hoopt een matig seizoen bij Celtic van zich af te spelen op het EK. De aanvaller, die vanavond met Griekenland  het EK opent tegen Polen, wist dit seizoen slechts vijfmaal het net te vinden voor zijn Schotse werkgever.

In de kwalificatiereeks wist Samaras slechts één keer te scoren en afgelopen week hielp hij nog een strafschop om zeep. Toch blijft  de spits er rustig onder. "Dat was tegen Armenië in een vriendschappelijke wedstrijd. Die partijtjes tellen niet. Ik kijk niet naar het verleden, ik hou me alleen bezig met wat er op dit EK gaat gebeuren", stelt hij tegenover De Telegraaf.

Hoewel Samaras in de kwalificatiecyclus slechts tot één treffer reikte, betrof het volgens de voormalig speler van SC Heerenveen wel een memorabel doelpunt. "Mijn doelpunt uit die wedstrijd staat nog steeds op mijn netvlies. Iedereen kent de situatie in ons land. Die goal en die overwinning maakte iedereen in Griekenland voor het eerst in lange tijd weer blij. Het gaf de mensen even de kans om de problemen te vergeten. Als we hier in Polen ook voor verrassingen zorgen, kunnen we de pijn van het Griekse volk een beetje verzachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen