Villas-Boas: "Betere coach geworden bij Chelsea"

11 juli 2012, 17:52

Het kortstondige huwelijk van Chelsea en André Villas-Boas mag dan vruchteloos zijn geweest, de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur beschouwt zijn tijd op Stamford Bridge als uiterst waardevol.

"Het was niet succesvol, maar ik heb ontzettend veel geleerd van mijn tijd bij Chelsea", laat Villas-Boas op de website van The Spurs weten. "Het heeft me een betere coach gemaakt. Ik ben een echte professional geworden."

De Portugees ziet zijn nieuwe job bij Tottenham als een stap omhoog. "Mijn carrière gaat constant omhoog, dit is ook weer een stap naar boven. Tottenham is een prachtige club die steeds meer ambities krijgt. Dat moeten we wel rustig aanpakken. We spelen dit jaar in de Premier League, League Cup, FA Cup en de Europa League met de intentie om ze allemaal te winnen."

Villas-Boas is zeer te spreken over de huidige selectie van zijn nieuwe werkgever. "De groep is gretig maar we moeten de optimale fitheid nog bereiken. Pas dan zijn we klaar voor de eerste Premier League-wedstrijd tegen Newcastle United."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen