Vilanova over succesvolle Villa: "Hangt van hem af"

28 oktober 2012, 23:44

Toen Barcelona zaterdag de uitwedstrijd bij Rayo Vallecano met 5-0 won, stond voor het eerst sinds het WK voor clubteams in december 2011 weer het trio Pedro, Lionel Messi en David Villa in de aanval. Niet zonder succes, zo bleek. Toch was het voor David Villa pas de derde basisplaats van het seizoen.

"Het hangt vooral van hemzelf af", aldus trainer Tito Vilanova. "Villa moet het ritme oppakken. Jullie moeten ook kijken naar het niveau van de andere aanvallers Pedro, Alexis Sánchez en Tello. Als Villa in de tweede helft van een wedstrijd zijn opwachting maakt, is de tegenstander vermoeid en is het makkelijker. In die duels heeft hij het goed gedaan. Gelukkig komt hij steeds beter in vorm."

Dat geldt niet voor de Alexis Sánchez. De Chileen scoorde dit seizoen pas één keer. "Over zijn rendement moeten we het nog hebben. Alexis traint hard en straalt plezier uit. Hij zou meer moeten scoren, dat moet Barcelona rust geven. Maar hij heeft genoeg ervaring om zich weer te herpakken", zo besluit Vilanova.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen