Brama: "Overwinteren zie ik niet meer gebeuren"

Ger
9 november 2012, 08:00

FC Twente nam donderdagavond zo goed als zeker afscheid van de tweede prijs van het seizoen. Tegen Levante was een overwinning broodnodig, maar de Enschedese club speelde doelpuntloos gelijk. Na de vroege uitschakeling in het nationale bekertoernooi zit nu ook de Europa League er bijna op.

FC Twente kan alleen Europees overwinteren als de resterende twee duels worden gewonnen en concurrent Levante serieuze averij oploopt. Koploper Hannover 96 is in groep L inmiddels al niet meer in te halen. “Het is wel een heel lastig scenario geworden om alsnog door te gaan. Dat zie ik eigenlijk niet meer gebeuren”, geeft aanvoerder Wout Brama toe in gesprek met FCUpdate.nl. “Dit is duidelijk niet ons jaar in de Europa League. Het is in deze groep elke keer net niet onze kant op gevallen. Met een beetje geluk hadden we nu zes punten meer.”

“Levante is gewoon een lastige tegenstander. Het is niets voor niets een subtopper in Spanje, een hele sluwe ploeg met veel routiniers”, weet de middenvelder. De naderende eliminatie van FC Twente is volgens Brama vooral te wijten aan de 2-2 tegen zowel Hannover als Helsingborg in de eerste twee groepsduels. “Tegen Hannover stonden we met nog minder dan een half uur te gaan met 2-0 voor. Dat mag je natuurlijk nooit meer uit handen geven. En bij Helsingborg speelden we een hele slechte eerste helft, met twee tegengoals tot gevolg.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen