FC Twente moet hopen op wonder na remise

Ger
8 november 2012, 23:12   Bijgewerkt: 8 november 2012, 23:43

FC Twente heeft het perspectief op overwintering in de Europa League vrijwel uit zicht verloren. De Enschedese formatie speelde donderdagavond voor eigen publiek gelijk tegen Levante: 0-0. Met nog slechts twee duels voor de boeg, lijken de Spanjaarden niet meer bij te halen. Koploper Hannover 96 is al door.

Alleen een overwinning had FC Twente weer serieus in de race gebracht in het tweede Europese bekertoernooi. Tegen Hannover 96 (thuis) en Helsingborgs IF (uit) werd eerder met 2-2 gelijkgespeeld, terwijl het bezoek aan Levante in een 3-0 nederlaag eindigde. FC Twente leek in het uitduel met de Spanjaarden aanvankelijk nog op weg naar een goed resultaat. Door scheidsrechterlijke dwalingen en defensief falen ging de koploper van de Eredivisie alsnog ruim onderuit.

Door de onmacht van de thuisploeg en het verdedigende spel van de Spanjaarden kreeg het publiek een teleurstellend schouwspel voorgeschoteld. En dat terwijl de equipe van trainer Steve McClaren afgelopen zondag nog aan klantenbinding had gedaan door Feyenoord in de Eredivisie een 3-0 nederlaag aan te smeren. Cruciaal verschil met dat duel was de afwezigheid van Nacer Chadli, inmiddels een steunpilaar bij FC Twente. De geblesseerde Belg werd tegen Levante vervangen door Jerson Cabral, maar de oud-Feyenoorder kon niet overtuigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen