Groep E: Chelsea na verlies op rand van uitschakeling

20 november 2012, 22:38   Bijgewerkt: 21 november 2012, 09:10

De positie van titelhouder Chelsea wankelt in de Champions League. De Engelse ploeg verloor dinsdagavond met pijnlijke cijfers bij Juventus: 3-0. De Londenaren hebben daardoor de kans op een startbewijs voor de achtste finales niet meer in eigen hand. Juventus (9 punten) heeft in de laatste groepswedstrijd tegen al geplaatste Shaktar Donetsk (10 punten) aan een gelijkspel genoeg om het tweede ticket in groep E te pakken.

Juventus begon sterk aan de wedstrijd en zette Chelsea meteen onder druk. In de 38e minuut moest Chelsea-doelman Cech zich uiteindelijk gewonnen geven na een schot van Andrea Pirlo, dat subtiel door Fabio Quagliarella van richting werd veranderd. Na ruim een uur de Chileen Arturo Vidal er 2-0 van, met opnieuw een van richting veranderd schot. Nadien kon het fletse Chelsea er geen groot slotoffensief meer uitpersen. De sterke Italiaanse koploper gaf de score in de slotfase zelfs nog wat meer glans dankzij invaller Sebastian Giovinco: 3-0.

De aanvaller 'pikte' na een scheidsrechtersbal een bal, die bedoeld was voor Nordsjaelland, op en schoot die tot verbijstering van de passieve thuisploeg en het Deense publiek doodleuk in het doel. Wat het boze FC Nordsjaelland daarna ook probeerde bij Adriano, excuses en een goedmakertje, in welke vorm dan ook, bleven uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen