Hiddink: "Chelsea geweldige kans voor Zenden"

Ger
23 november 2012, 10:58

Guus Hiddink is verrast dat Boudewijn Zenden als rechterhand van Rafael Benitez aan de slag gaat bij Chelsea. De Achterhoeker was zelf in 2009 interim-manager op Stamford Bridge.

"In het verleden was er wel contact met Chelsea, maar ik heb er maar een maand of zeven gewerkt, hè. Op een gegeven moment wordt dat contact wat minder. Ik ben voor Boudewijn erg blij dat hij juist bij Chelsea zo'n kans krijgt. Wist trouwens helemaal niet dat hij ambities in deze richting koesterde", zegt Hiddink in het AD. "Maar als je die dan toch hebt, kun je maar het beste op dit niveau beginnen als assistent."

"Uiteraard moet je als ex-prof ook de lagere niveaus leren kennen, maar het is in de beginnersfase goed om te leren wat maximaal haalbaar is. Ik heb Boudewijn leren kennen als een intelligente, sociaal vaardige voetballer. Ik denk dat hij met zijn karakter en talent veel zal oppikken in het kielzog van Rafael Benitez. Geweldige kans toch, bedenk ik me nu, als je nog maar net gestopt bent, eventueel trainer wilt worden en dan meteen bij Chelsea aan de slag kunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen