Derde medische keuring voor Suarez bij CSKA

Ger
6 december 2012, 16:59   Bijgewerkt: 6 december 2012, 17:05

De transfer van Matias Suarez naar CSKA Moskou verloopt niet zonder slag of stoot. De Argentijn heeft het licht niet op groen zien springen na een tweede medische keuring. In februari volgt een derde poging.

CSKA bereikte in oktober overeenstemming met Anderlecht over de afkoopsom voor de 24-jarige Suarez. Twee maanden eerder was de transfer nog mislukt omdat de aanvaller niet door de medische keuring was gekomen. Hoewel de Russische club en zich later alsnog verzekerde van de diensten van Suarez, blijkt hij fysiek nog altijd niet in orde. De aanvaller staat al maanden aan de kant door een knieoperatie.

"Uit de resultaten van de tweede keuring blijkt dat de revalidatie de finale fase bereikt heeft", toont Anderlecht zich optimistisch in een mededeling. "CSKA Moskou wenst het volledig herstel af te wachten. Het is op dit ogenblik onmogelijk om de speler aan alle nodige testen te onderwerpen. Anderlecht en CSKA willen dat Suarez in München herstelt, onder nauw toezicht van de medische diensten van beide clubs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen