Klose schiet Lazio voorbij Internazionale

15 december 2012, 22:43

Lazio doet volop mee in de Italiaanse titelrace. De Romeinen wonnen zaterdag in eigen huis de topper tegen Internazionale met 1-0 en naderen de Milanezen op de ranglijst daardoor tot één punt.

Pas na een uur kwam het duel in het Olympisch Stadion van Rome los. Inter, waar Wesley Sneijder opnieuw was gepasseerd, kreeg in die fase aanvankelijk de beste mogelijkheden. Zo raakten Antonio Cassano en Freddy Guarin, beide met een uithaal net buiten het penaltygebied, de paal.

Aan de andere kant verprutste Miroslav Klose een grote kans, maar enkele minuten later haalde de Duitse goalgetter zijn gram. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij, tussen twee Inter-verdedigers in, raak (1-0). Ondanks een fel slotoffensief van Inter bleek de goal van Klose beslissend.

Lazio komt door de overwinning op gelijke hoogte met nummer drie Napoli. Beide teams hebben 33 punten, één minder dan Internazionale. Juventus gaat met 38 punten aan de leiding. Zondag ontvangt de Oude Dame middenmoter Atalanta Bergamo, Napoli treft in het eigen Stadio San Paolo laagvlieger Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen