Ferguson geen fan van 'controversiële' Suarez

Ger
12 januari 2013, 13:59

Manchester United neemt het zondag in de Premier League op tegen Liverpool. Met Robin van Persie en Luis Suarez zullen op Old Trafford twee spitsen in topvorm op het veld verschijnen. Vooral de Uruguayaan, die vorig seizoen acht duels werd geschorst voor vermeende racistische opmerkingen aan het adres van Patrice Evra, eist in aanloop naar de confrontatie weer de hoofdrol op.

Manager Alex Ferguson van United heeft geen hoge pet op van Suarez. De Schot staat vooral stil bij de verschillende incidenten waarbij de oud-Ajacied binnen de lijnen was betrokken. "Ik weet niet of hij van alle controverse geniet, maar ik hoop dat mijn ploeg nooit de dupe zal worden van zo’n speler", zegt Ferguson. "Ik wil gewoon een mooie wedstrijd zien. De laatste jaren zijn onze ontmoetingen gevrijwaard gebleven van omstreden beslissingen en zo hoort het ook."

Zijn collega Brendan Rodgers van Liverpool is juist dolblij met Suarez. "Hij is mentaal ijzersterk en het is een jongen die momenteel in bloedvorm is. Hopelijk blijft dat zo doorgaan." Ondanks de puike vorm van Suarez staat Liverpool al 21 punten achter op koploper United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen