Immers: "Misschien zijn we niet ver genoeg"

31 januari 2013, 00:01   Bijgewerkt: 30 januari 2013, 23:52

Voor de zoveelste keer dit seizoen trok Feyenoord woensdag aan het kortste eind in een topwedstrijd. In de kwartfinale van de KNVB Beker was PSV in Eindhoven met 2-1 te sterk. Het bleef lang 1-1, maar tien minuten voor tijd zorgde Mark van Bommel voor de beslissing. De manier waarop dat doelpunt viel, uit een corner, zorgde voor veel frustratie in het Rotterdamse kamp. Het was namelijk zeker niet de eerste keer dit seizoen dat Feyenoord uit een dood spelmoment een cruciaal doelpunt tegen kreeg.

Feyenoord-middenvelder Lex Immers had het gevoel dat zijn ploeg, tot de 2-1, prima in de wedstrijd zat. "Als er een keer een dag was waarop we in Eindhoven van PSV hadden kunnen winnen, was het vandaag. Maar door één slordig moment verlies je."

Immers geeft toe dat hij, naarmate de tweede helft vorderde, al aan een verlenging begon te denken. "Op een bepaald moment ga je daar wel een beetje op rekenen, ja. Maar op een beslissend moment is PSV dan toch net weer even scherper dan wij."

Dat Feyenoord toch weer net tekort komt in een grote wedstrijd, stemt Immers somber. "Misschien geeft dit wel aan dat we niet ver genoeg zijn om dit soort wedstrijden winnend af te sluiten. Hoe ik me voel? Nou, als je verliest voel je je nooit lekker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen