Liverpool geeft voorsprong weg bij Arsenal

30 januari 2013, 22:47   Bijgewerkt: 30 januari 2013, 22:56

De topper in de Engelse Premier League tussen Arsenal en Liverpool heeft geen winnaar opgeleverd. Liverpool kwam in het Emirates Stadium knap op een 2-0 voorsprong via doelpunten van Luis Suarez (4e minuut) en Jordan Henderson (60e minuut). De thuisploeg zette echter binnen een tijdsbestek van enkele minuten orde op zaken door doelpunten van Olivier Giroud (65e minuut) en Theo Walcott (67e minuut).

Ook het als vijfde geklasseerde Tottenham Hotspur kwam niet woensdag niet tot winst. De uitwedstrijd bij laagvlieger Norwich City eindigde in een teleurstellend 1-1 gelijkspel. Wes Hoolahan had de thuisploeg voor rust zelfs op voorsprong gezet. In de slotfase trokken de Spurs via Gareth Bale de stand gelijk.

Het eveneens dit seizoen goed presterende Everton, dat eerder op de dag een streep zette door de transfer van Twente-middenvelder Leroy Fer, wist te profiteren van het puntverlies van de concurrenten. In Liverpool werd het tegen West Bromwich Albion 2-1 voor de ploeg van basisspeler John Heitinga. Door twee doelpunten van Leighton Baines, waarvan één uit een strafschop, stond het bij rust 2-0 voor de thuisploeg. In de 65e minuut maakte Shane Long nog wel de aansluitingstreffer, maar de 2-1 bleef op het scorebord staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen