Penalty's en rode kaarten bij bekerzege Atletico

31 januari 2013, 23:54

De eerste Copa del Rey-halve finale tussen Atletico Madrid en Sevilla FC is donderdag ontsierd door drie rode kaarten. Uiteindelijk trok Atletico voor eigen publiek aan het langste eind. Het won met 2-1.

Diego Costa maakte beide doelpunten voor Atletico, telkens uit een strafschop. Alvaro Negredo maakte tussendoor gelijk, ook vanaf elf meter. Diego Godin (Atletico), Emir Spahic en Fernando Navarro (beide Sevilla) haalden het eindsignaal niet. Zij kregen na rust rood. Hedwiges Maduro had een basisplek bij Sevilla, maar de Nederlander werd in de 52ste minuut naar de kant gehaald.

De return in Sevilla is eind februari. In de andere halve finale hielden Real Madrid en FC Barcelona elkaar woensdag op een 1-1 gelijkspel.