Plichtmatig ManCity wint, Liverpool op schot

19 januari 2013, 17:53   Bijgewerkt: 19 januari 2013, 20:39

Zonder groots te spelen heeft Manchester City zaterdag drie punten gepakt in de Engelse Premier League. De landskampioen won in het eigen Etihad Stadium met 2-0 van Fulham, de ploeg van trainer Martin Jol. Liverpool liet ondertussen weinig heel van Norwich City. The Reds zegevierden op Anfield met 5-0.

Al in de tweede minuut kwam Manchester City op voorsprong. Dat was te danken aan een fout van Mark Schwarzer. De doelman van Fulham kreeg een afstandsschot niet onder controle, waarvan David Silva in de rebound profiteerde.

De droomstart gaf Manchester City geen vleugels. Het spel viel tegen. Omdat Fulham daar helemaal niets tegenover kon stellen, was de thuisclub wel de bovenliggende partij en hing de 2-0 in de lucht. Die viel in de 69ste minuut. David Silva scoorde opnieuw. Deze keer na een mooi hakje van ploeggenoot Carlos Tevez.

Door de zege brengt Manchester City het gat naar koploper Manchester United terug tot vier punten. ManU gaat zondag nog wel op bezoek bij Tottenham Hotspur.

Liverpool werkte, in de race om Europees voetbal, aan zijn doelsaldo. Voor eigen publiek werd Norwich City met 5-0 verslagen. Na een actie van oud-Ajacied Luis Suarez tekende Jordan Henderson in de 26ste minuut met een afstandsschot voor de 1-0. Tien minuten later verdubbelde Suarez de voorsprong. Via Daniel Sturridge, Steven Gerrard en Ryan Bennett (eigen goal) liep Liverpool na de pauze verder uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen