Menzo: "Nederlaag komt hard aan"

3 februari 2013, 15:34

Stanley Menzo heeft Vitesse niet voor een nederlaag kunnen behoeden. De Arnhemmers verloren zondag de derby tegen NEC met 2-1. Menzo verving de zieke hoofdcoach Fred Rutten in de dug-out.

"De nederlaag komt hard aan. Het was donderdag al slecht tegen Ajax. Dat wilden we graag vandaag rechtzetten, maar dat lukte niet", zei Menzo na afloop tegen Omroep Gelderland. "De tweede helft begonnen we goed, we maakten ook een goede goal. Maar we slaagden er niet in de controle te houden over de wedstrijd. En dan krijg je op een vervelende manier de 2-1 tegen."

Menzo liet in het midden of het gerommel rond Rutten invloed had op de spelers. Rutten uitte donderdag, na de bekernederlaag tegen Ajax, felle kritiek op eigenaar Merab Jordania. Er waren hem drie nieuwe spelers toegezegd, maar uiteindelijk bleven versterkingen uit. Sindsdien zit Rutten ziek thuis.

Guram Kashia vindt de soap rond Rutten in elk geval geen excuus. "Maar er is wel veel gebeurd de laatste week. De focus was amper op deze wedstrijd", zei de aanvoerder. "De hele week was heel slecht. Die moeten we maar snel vergeten."

"Ik heb alleen een sms'je gehad van Rutten. Dus heb ik niet kunnen horen of hij echt ziek is. Daar wordt veel over gesproken, maar dat weten we als spelersgroep ook niet", vulde Theo Janssen aan. "We zijn met z'n allen ziek van deze nederlaag. Misschien is het goed als we allemaal een paar daagjes thuisblijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen