Emmen-coach Gall verlaat ziekenhuis

12 maart 2013, 19:10

Joop Gall hoopt komende vrijdag, in de uitwedstrijd tegen De Graafschap, weer in de dug-out plaats te nemen. De trainer van FC Emmen werd maandag in het ziekenhuis gedotterd vanwege een vernauwing in zijn linker kransslagader. Na er de nacht te hebben doorgebracht, werd Gall dinsdag uit het hospitaal ontslagen.

"Afgelopen zaterdag tijdens een rustige uitlooptraining kreeg ik last van mijn borst en voelde ik me moe", zegt Gall tegen RTV Drenthe. "Ik deed nog mee aan een simpele oefening, maar na drie keer een bal te hebben gekaatst voelde het alsof ik een hele wedstrijd had gespeeld. Zondag ondervond ik geen hinder, maar toen heb ik ook geen inspanning verricht. Nadat maandag het veld werd gekeurd in Emmen kreeg ik opnieuw last van mijn borst en ook in mijn linkerarm. De rest is bekend."

Gall: "Inmiddels voel ik me weer tip top. Ik moet wel een aantal dagen echt rust houden en echt fysieke inspanning mag ik vier tot zes weken niet leveren. Ik heb de afspraak dat ik in de loop van morgen contact op zal nemen met mijn cardioloog en dan hoop ik dat ik er vrijdagavond weer bij kan zijn. Dat is het streven."

Bovendien heeft Gall nog een goed voornemen: "Roken is verleden tijd vanaf nu."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen