Nevland kiest voor carrière als autoverkoper

Ger
1 maart 2013, 11:56   Bijgewerkt: 1 maart 2013, 13:59

Erik Nevland zette in november vorig jaar een punt achter zijn loopbaan als betaald voetballer. De achtvoudig international van Noorwegen, die in Nederland uitkwam voor FC Groningen, heeft inmiddels een opmerkelijke nieuwe baan gevonden. Hij gaat in zijn geboorteland als autoverkoper aan de slag.

Met de oud-spits van onder meer Manchester United en Fulham in de showroom, heeft het bedrijf de beschikking over een uithangbord van formaat. “Natuurlijk hoop ik dat ik veel auto's ga verkopen, maar misschien is het ook wel helemaal niets voor mij”, beseft de in Stavanger woonachtige Nevland. “Ik wil het in ieder geval een kans geven. Ik blijf het doen zolang ik met plezier naar het werk ga. Of ze moeten eerder al van me af willen.”

Hoewel schokdempers, stuurbekrachtiging en lichtmetalen velgen voorlopig het werkzame leven van Nevland zullen domineren, sluit hij niet uit in de toekomst weer voor het voetbal te kiezen. “Misschien keer ik alsnog terug en ga ik iets met de jeugd doen. Voorlopig staan die plannen in ieder geval op een laag pitje.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen