Van der Wiel staarde Beckham vol bewondering aan

31 maart 2013, 16:18

Gregory van der Wiel is blij met zijn keuze voor Paris Saint-Germain. De rechtsback heeft in een interview laten weten dat hij ook voor Newcastle United had kunnen spelen, maar dat niet zag zitten. Van der Wiel heeft het naar zijn zin in Parijs en al helemaal nu David Beckham zijn teamgenoot is.

“Ik had naar Newcastle kunnen gaan, maar in zo’n plaats wil ik niet wonen”, was het duidelijke antwoord van Van der Wiel op de vraag waarom hij niet naar de Engelse club is gegaan. “Ik heb het geweldig naar mijn zin in Parijs. Alles is hier trendy en levendig.”

De komst van David Beckham naar de club heeft indruk gemaakt. “Toen hij voor het eerst de kleedkamer binnen kwam zat iedereen hem aan te staren als kleine kinderen, vol bewondering. Ik moet toegeven dat ik dat ook deed. Hij was mijn held toen ik klein was. Hij heeft een geweldige invloed op het team. Hij praat met de spelers, heeft een positieve instelling, is rustig en helpt iedereen om beter te worden. Hij is een fantastische professional.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen