Chelsea verpest Sunderland-debuut Di Canio

7 april 2013, 17:57   Bijgewerkt: 7 april 2013, 23:36

Paolo Di Canio is met een nederlaag gedebuteerd bij Sunderland. De Italiaanse coach, omstreden vanwege zijn politieke opvattingen, ging zondag met zijn ploeg op bezoek bij Chelsea met 2-1 onderuit.

Bij rust zag het er nog goed uit voor Di Canio en Sunderland. Chelsea maakte op het eigen Stamford Bridge weinig indruk en kreeg daarvoor kort voor de doelwissel de rekening gepresenteerd. Cesar Azpilicueta schoot bij een corner van Sunderland van dichtbij in eigen doel (0-1).

Met eveneens een eigen goal kwam Chelsea vlak na de pauze op gelijke hoogte. Matthew Kilgallon passeerde keeper Simon Mignolet ongelukkig. De Belg was acht minuten later kansloos op een afstandsschot van David Luiz. Deze werd nog van richting veranderd door Branislav Ivanovic.

Ook nadien speelde Chelsea zeker niet groots, maar het was wel voldoende om Sunderland op afstand te houden (2-1). The Blues nestelen zich door de zege naast Tottenham Hotspur op de derde plek in de Premier League. Beide teams hebben 58 punten, maar Chelsea heeft nog een wedstrijd tegoed.

In de strijd tegen degradatie verschafte Newcastle United zich wat lucht door middenmoter Fulham, de equipe van trainer Martin Jol, op het nippertje te verslaan. Papiss Cisse maakte diep in blessuretijd het verschil voor The Magpies: 1-0. Bij Newcastle stond Tim Krul tussen de palen, Vurnon Anita mocht al in de zeventiende minuut invallen. Jol hield Urby Emanuelson op de bank bij Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen