Sunderland bibbert na remise tegen Stoke

6 mei 2013, 23:15   Bijgewerkt: 6 mei 2013, 23:29

In Engeland is nog steeds niet duidelijk wie er naast Queens Park Rangers en Reading zal degraderen uit de Premier League. Met nog twee duels te spelen maken nog maar liefst acht ploegen kans uit de hoogste Engelse divisie te worden geknikkerd. Sunderland en Stoke City zijn er daar twee van. Zij namen het maandag tegen elkaar op, maar kwamen niet verder dan een gelijkspel. In Sunderland werd het 1-1.

Daardoor moet nummer zeventien Sunderland met knikkende knieën afwachten wat de huidige nummer achttien - Wigan Athletic - woensdag doet in het inhaalduel met Swansea City. Bij winst van Wigan komen de Black Cats onder de rode streep terecht.

Sunderland wist maandag met tien man nog een punt uit het vuur te slepen. De ploeg van trainer Paolo Di Canio zag na een half uur spelen middenvelder Craig Gardner inrukken met rood, na een onbesuisde tackle op Charlie Adam. Stoke leidde op dat moment met 1-0 door een treffer van Jonathan Walters. Met een man minder kwam de thuisploeg na rust op gelijke hoogte. John O'Shea was de doelpuntenmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen