Del Bosque houdt keeper nog even geheim

16 juni 2013, 14:17

Vicente del Bosque wil nog niet verklappen wie vanavond onder de lat staat in de Confederations Cup-wedstrijd tegen Uruguay. Iker Casillas was jarenlang de onomstreden nummer één van Spanje, maar kwam het afgelopen half jaar weinig aan spelen toe bij zijn club Real Madrid. De kans is aanwezig dat Del Bosque om die reden dit toernooi kiest voor Pepe Reina (Liverpool) of Victor Valdés (FC Barcelona).

"Ik wacht tot het laatste moment met het bekendmaken van mijn team, maar wij zijn er al wel min of meer uit", zegt Del Bosque in Spaanse media over zijn opstelling. "Iedereen heeft op hoog niveau getraind en we hebben drie geweldige keepers."

De bondscoach laat doorschemeren dat Casillas er nog altijd goed opstaat bij hem. "Iker heeft te maken gekregen met een tegenslag in zijn carrière, maar ik geloof niet dat hij daar dit toernooi hinder van zal ondervinden als ik voor hem zou kiezen. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid binnen de selectie altijd goed ingevuld. De keuze die we maken zal niet te maken hebben met kwaliteit, want dat hebben alle drie de keepers voldoende. We doen hetgeen, volgens ons, in deze situatie het beste is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen