Fiorentina houdt revelatie Cuadrado in Florence

17 juni 2013, 19:35
Fiorentina houdt revelatie Cuadrado in Florence

Juan Cuadrado blijft bij Fiorentina. De Italiaanse club huurde de Colombiaanse baldribbelaar afgelopen seizoen van Udinese en lichtte maandag de optie in het huurcontract om voor vijftig procent eigenaar te worden van de aanvaller. Daardoor draagt Cuadrado (25) ook komende jaargang het shirt van La Viola.

Cuadrado ontpopte zich afgelopen seizoen tot één van de revelaties in de Serie A. Met zijn behendigheid was hij ongrijpbaar voor menig verdediger. De international maakte vijf doelpunten en gaf ook nog eens zeven assists. Daarmee had hij een belangrijk aandeel in de kwalificatie van Fiorentina voor de Europa League.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen