Iniesta: "Mourinho deed meer kwaad dan goed"

9 juni 2013, 12:14

Niet alleen in Madrid, maar ook in Barcelona is men blij met het vertrek van trainer José Mourinho uit Spanje. Barça-middenvelder Andrés Iniesta is zelfs van mening dat de Portugese oefenmeester het Spaanse voetbal alleen maar schade heeft toegebracht in zijn tijd als coach van Real Madrid.

"Je moet kijken naar de feiten en dan kun je alleen maar zeggen: hij heeft het Spaanse voetbal meer kwaad dan goed gedaan. Maar eigenlijk praat ik ook liever helemaal niet over hem. Ik wil het hier dan ook graag bij laten", aldus een felle Iniesta zaterdag na afloop van de oefeninterland Spanje-Haïti tegen de Spaanse krant El Pais.

Met name de reserveplaats van doelman Iker Casillas, die bij het Spaanse elftal wel zijn plek onder de lat heeft weten te behouden, heeft de reputatie van Mourinho geen goed gedaan in Spanje.

De flamboyante Mourinho hield het dit seizoen voor gezien in de Spaanse hoofdstad en gaat in de zomer opnieuw aan de slag bij Chelsea. Met die ploeg won hij tussen 2004 en 2007 twee keer de Premier League, alvorens hij in 2008 de overstap maakte naar Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen