Bosz na 1-1: "Het is nog zeker niet gedaan"

2 augustus 2013, 07:30

Vitesse maakte donderdag in het heenduel met Petrolul Ploiesti, in de derde voorronde van de Europa League, geen al te beste indruk. Desondanks werd Roemenië verlaten met een 1-1 gelijkspel, een prima uitgangspositie voor de return van volgende week in Arnhem.

Uit een strafschop van Jonathan Reis kwam Vitesse na rust nog wel op voorsprong, maar Frank van der Struijk bepaalde in de slotfase met een eigen doelpunt de eindscore op 1-1. "We gingen vooraf voor de overwinning en wilden enorm graag de nul houden. Zeker als je voor komt, wil je hem winnen. Dat is niet gelukt, maar over negentig minuten is de 1-1 een terechte uitslag", reageerde coach Peter Bosz na afloop op de officiële website van Vitesse.

Vitesse heeft in de return genoeg aan een 0-0 gelijkspel, maar Bosz rekent zich nog niet rijk. "Het is nog zeker niet gedaan", stelde de oefenmeester. "Petrolul is een goede tegenstander. Wij zullen volgende week beter voor de dag moeten komen. Het voordeel is dat zij hun supporters niet allemaal mee kunnen nemen. Nu is het de beurt aan die van ons om ons naar de volgende ronde te schreeuwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen