Maher: "Voor de winst gaan in San Siro"

20 augustus 2013, 23:36

Gemakkelijk gaat het niet worden, volgende week in Milaan. Maar bij PSV is na dinsdag het geloof gegroeid dat het hoofdtoernooi van de Champions League haalbaar is. De 1-1 in Eindhoven biedt perspectief, vindt ook Adam Maher.

“We kunnen tevreden zijn”, zei hij tegen de verzamelde media, waaronder FCUpdate.nl, over de wedstrijd in Eindhoven. “Misschien zat er nog meer in, maar ik ben wel blij met deze 1-1. We begonnen goed en waren in de openingsfase de bovenliggende partij, maar door één foutje kwamen we toch op achterstand. Dat is ook de kwaliteit van Milan, natuurlijk. Gelukkig scoorden wij daarna ook nog.”

In de slotfase, waarin Milan de betere ploeg was, koesterde PSV het gelijkspel. “Het was belangrijk om niet te forceren, en op die manier de kans te lopen dat je nog een doelpunt tegen kreeg, want je weet dat er nog een wedstrijd komt”, weet Maher.

Door de 1-1 moet PSV volgende week in San Siro minimaal één keer scoren om door te gaan. Dat kan, denkt Maher. “We gaan voor de winst”, zegt hij met enig bravoure. “Dat moet ook. Een 1-1 zou ook genoeg kunnen zijn, want dan komt er een verlenging, maar daar moeten we niet op spelen. We gaan ook in Milaan spelen om te winnen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen