Pellè laat Feyenoord eindelijk weer lachen

25 augustus 2013, 16:23

Feyenoord is eindelijk van de nul- en de laatste positie in de Eredivisie- af. NAC Breda bleek zondag in de Kuip het ideale medicijn voor de kwakkelende Rotterdammers. Door drie doelpunten van topscorer Graziano Pellè won Feyenoord, na vier nederlagen op rij, voor het eerst dit seizoen een wedstrijd: 3-1.

Om na deze overwinning te zeggen dat het lek boven is bij Feyenoord, is veel te vroeg. Daarvoor zegt één overwinning, zeker tegen een matig elftal als NAC Breda, te weinig. Maar zeker is dat Feyenoord snakte naar een middagje zoals deze. Eindelijk weer eens lekker voetballen, kansen creëren en winnen. Dat had de ploeg, en ook het Legioen, even nodig na de vier (!) nederlagen op rij van dit seizoen.

Het is voor Feyenoord te hopen dat de wedstrijd tegen NAC Breda het zetje in de juiste richting is dat het team nodig had. Dat zal donderdag blijken, als Kuban Krasnodar op bezoek komt. Het is voor de hele club van groot belang om eindelijk weer de groepsfase van de Europa League te halen en daarvoor moet een 1-0 achterstand weggewerkt wordt. Een lastige, maar niet onmogelijke klus. Pas als dat ook lukt, kan je zeggen dat Feyenoord de boel weer redelijk op de rails heeft.

Uit de eerste de beste halve kans maakte NAC Breda niet veel later de 3-1. Joey Suk frommelde de bal van dichtbij binnen, nadat een corner bleef hangen in het Rotterdamse doelgebied. Een doelpunt met louter statistische waarde, want in de problemen kwam Feyenoord geen moment. De eerste punten zijn binnen, de eerste stap in de juiste richting is gezet. De tweede moet donderdag volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen