Redknapp wil versterkingen zien bij winnend QPR

31 augustus 2013, 16:45

De Queens Park Rangers degradeerden afgelopen seizoen uit de Premier League, waardoor de ploeg van Harry Redknapp dit seizoen overgeleverd is aan de Engelse Championship. Na vijf wedstrijden staat QPR met dertien punten op de eerste plaats. Zaterdagmiddag boekten de manschappen van Redknapp door een treffer van Clint Hill een krappe overwinning bij Leeds United: 0-1.

Het gaat QPR in het nog prille seizoen aardig voor de wind, maar desondanks dringt manager Redknapp erop aan om versterkingen te halen, zo zegt hij na afloop van de wedstrijd tegen SkySports: "We zijn aan het rondkijken en hopen de aankomende dagen nog twee, drie of vier spelers aan onze selectie toe te voegen."

Je kan je afvragen waarom je als club zijnde zou investeren, terwijl je op de eerste plaats van de ranglijst staat. Redknapp heeft zo zijn redenen: "We hebben geen brede selectie. Er zijn achttien spelers vertrokken en daarom hebben we nog spelers nodig. Er zijn nog genoeg aspecten waarop we kunnen verbeteren. Dat hopen we de aankomende dagen te doen. We hebben een aantal goede spelers op het lijstje. Dat zijn geen gokjes, maar hele goede spelers, vind ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen