Sneijder belangrijk voor winnend Galatasaray

19 augustus 2013, 22:47   Bijgewerkt: 19 augustus 2013, 22:52

Wesley Sneijder lijkt op de weg terug. De Nederlandse middenvelder liet zich gelden in de eerste wedstrijd van Galatasaray in de Turkse competitie. Sneijder was al na acht minuten trefzeker en ook in de tweede helft was hij belangrijk voor Çim Bom Bom. Uiteindelijk werd Gaziantepspor met 2-1 verslagen.

Na acht minuten spelen zette Sneijder zijn ploeg op voorsprong. Vanuit een moeilijke hoek tikte hij de bal binnen. Vlak na rust zette de Nederlander met een prima pass Burak Yilmaz alleen voor de keeper, die door de doelman werd getorpedeerd. Yilmaz ging zelf achter de bal staan en faalde niet.

Gaziantepspor-speler Muhammet Demir maakte de aansluitingstreffer en misschien was dat wel de mooiste goal van de wedstrijd. Met een omhaal schoot hij de bal achter Galatasaray-keeper Muslera. Galatasaray gaf de voorsprong niet meer uit handen en zag in de slotfase Sneijder nog een gele kaart krijgen.

Sneijder kreeg vorige week geen uitnodiging voor de oefenwedstrijd Portugal-Nederland. De middenvelder is volgens bondscoach Louis van Gaal nog niet fit genoeg en moet ook zijn vorm zien te hervinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen