Lampard wil overwinning in honderdste interland

8 september 2013, 20:48

Frank Lampard staat voor een belangrijke mijlpaal in zijn voetballoopbaan. Als de Engelsman dinsdag in actie komt in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne - en die kans lijkt groot - speelt hij voor de honderdste maal in het shirt van zijn land.

Er staat echter meer op het spel in Oekraïne. Bij een nederlaag is plaatsing voor het WK in 2014 ver weg. Daar is de routinier zich van bewust. "Ik zal trots zijn op mijn honderd interlands, maar allereerst hebben we drie punten nodig. Ik vlieg graag terug uit Kiev met een sterke uitgangspositie", aldus Lampard zondag op een persconferentie.

Zijn droom is dan ook om afscheid te nemen op het WK volgend jaar. "Brazilië zou de kers op de taart zijn. Aan dat toernooi wil ik dolgraag deelnemen. Oekraïne had een slechte start in de groep, maar in het thuisduel toonden ze erg veel talent. Toch heb ik vertrouwen in ons."

Aan de eerste ontmoeting met de Oekraïners hield Engeland na een benutte strafschop van Lampard in de slotminuten ternauwernood een punt over. "Wij hadden toen niet onze beste avond, maar we hebben het team om nu het resultaat te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen