Balotelli onzeker voor CL-kraker met Barcelona

21 oktober 2013, 15:09

AC Milan-coach Massimiliano Allegri moet hopen dat hij dinsdagavond kan beschikken over Mario Balotelli. Zijn ploeg neemt het dan in de poulefase van de Champions League op tegen FC Barcelona. Balotelli moest de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Udinese (1-0) aan zich voorbij laten gaan met een dijbeenblessure, maar is mogelijk op tijd hersteld voor de kraker in San Siro.

"Het gaat beter met Balotelli", citeerde Football Italia de oefenmeester. "We moeten kijken hoe het met hem gaat tijdens de training vandaag (maandag, red.) en dan kijken we of hij bij de selectie zit." Allegri wil echter niet te lyrisch worden over de Italiaanse spits. "Voetbal is een teamsport. Als je niet als een team speelt, dan verlies je. We moeten allen de neuzen dezelfde kant op richten. Kwalificatie vanuit deze groep is allesbehalve gemakkelijk."

Over de verdere invulling van zijn ploeg was hij niet echt geheimzinnig. "Marco Amelia zal onder de lat staan. Philippe Mexès en Nigel de Jong spelen ook, want zij speelden zaterdag niet." Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt ook Valter Birsa aan de aftrap, gezien Kaká nog niet geheel fit is na een scheurtje in zijn hamstring. De wedstrijd wordt dinsdag afgetrapt om 20:45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen