Conte: "Respect voor Real, maar geen angst"

22 oktober 2013, 20:54

Afgelopen weekeinde zag Juventus gedurende de uitwedstrijd tegen Fiorentina een 0-2 voorsprong in een zeer kort tijdsbestek veranderen in een 4-2 nederlaag. Aanstaande woensdag kan de ploeg van trainer Antonio Conte zich revancheren, als De Oude Dame op bezoek gaat bij Real Madrid.

Volgens Conte is zijn ploeg tot op het bot gemotiveerd voor de clash met De Koninklijke: “Deze wedstrijd biedt een enorme motivatie. We spelen woensdag in Santiago Bernabéu tegen een van de meest succesvolle clubs ter wereld”, aldus Conte volgens Voetbal International op de persconferentie in aanloop naar het duel met Real.

Juventus kende een tegenvallende start in de Champions League, met gelijke spelen tegen FC Kopenhagen (1-1) en Galatasaray (2-2). Een goed resultaat in Madrid komt dus als geroepen voor Juventus. Het wil dan ook niet met angst afreizen naar de Spaanse hoofdstad: “We hebben respect voor Real Madrid maar geen angst. We gaan het veld op met besef van onze capaciteiten. Het zal zeer zwaar worden, maar het is ook een mogelijkheid onszelf te bewijzen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen