Duarte en Moisander vallen op door overtredingen

4 oktober 2013, 11:00

Wat betreft de frequentie van de gemaakte overtredingen, vallen Ajax-spelers Lerin Duarte en Niklas Moisander dit seizoen op in de Champions League. Het Ajax-tweetal staat namelijk op de lijst van tien spelers die zich het vaakst schuldig maakten aan het maken van een overtreding. De lijst wordt verrassenderwijs aangevoerd door Celtic-aanvaller Georgios Samaras, die tot dusver twaalf overtredingen maakte in het kampioenenbal.

Op de desbetreffende lijst van de UEFA bezet Duarte een zesde plaats, met acht overtredingen. Moisander maakte één overtreding minder, wat inhoudt dat hij op de negende plaats staat. Zowel Duarte als Moisander werd overigens vroegtijdig naar de kant gehaald in het Champions League-duel met AC Milan.

Olympique Marseille-speler André Ayew (twaalf overtredingen) staat eerste in het lijstje van spelers op wie de meeste overtredingen werden gemaakt. Mario Balotelli, die names AC Milan nog verantwoordelijk was voor de gelijkmaker tegen Ajax, bezet hier de tweede plaats, met acht overtredingen. Overigens staat geen enkele Ajacied hoog genoteerd op dit lijstje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen