Jong Ajax-coach Groenendijk 'raakt niet in de war'

22 oktober 2013, 08:04

De algehele verwachting was dat Jong Ajax zich dit seizoen zou kunnen mengen in de strijd om de bovenste plaatsen in de Jupiler League, maar niets is vooralsnog minder waar. Maandag verloren de Amsterdamse talenten met 5-1 van VVV Venlo, waardoor het met veertien punten uit dertien duels blijft steken op de vijftiende plaats.

Ondanks de ruime nederlaag in Venlo houdt coach Alfons Groenendijk van Jong Ajax de moed er in. "We lieten de eerste 35 minuten goed voetbal zien en konden vaak de vrije man vinden. Maar na de gelijkmaker waren we het even kwijt. Bij de 2-1 blijven we combineren, terwijl VVV volop druk zet. Dan kun je beter de bal naar voren trappen, richting Castillion, maar zo ervaren zijn we nog niet", zegt hij op de clubwebsite.

Uiteindelijk werd het 5-1 voor VVV, waardoor Jong Ajax voor de vierde keer op rij verloor. Groenendijk: "Kijk, we hadden niet gedacht dat we hier even zouden winnen met deze heel jonge ploeg. We kennen onze kwetsbaarheid en moeten leren van onze fouten. We beleven een mindere fase, maar ik raak daarvan niet in de war."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen