Jovanovic: "Van den Brom kan er niets aan doen"

25 oktober 2013, 10:41

Hij heeft het dit seizoen zwaar bij Anderlecht, maar een oude bekende heeft John van den Brom een steuntje in de rug gegeven. Milan Jovanovic, tot afgelopen zomer actief bij de club uit Brussel, vindt dat de slechte resultaten de coach niet aangerekend mogen worden. Het is volgens de 32-jarige aanvaller, die vorig seizoen met Van den Brom kampioen van België werd, een gevolg van de samenstelling van de selectie.

"De situatie van Anderlecht maakt me triest", zegt Jovanovic in het Belgische Sport/Voetbalmagazine. "Maar de huidige problemen verbazen me niets. John van den Brom kan er niets aan doen. Hij moet de feiten onder ogen zien: deze ploeg is veel te jong om een rol van betekenis te spelen in de Champions League."

"Vorig seizoen kon Anderlecht met een beetje geluk doorstoten na de groepsfase: nu is het spelen met twee keer niks", vervolgt de Serviër, die nog altijd geen nieuwe club gevonden heeft. "De persoonlijkheden en topprofs zijn allemaal vertrokken: Mbokani, Biglia, De Sutter en ikzelf. Ik begrijp wel dat een club van visie verandert. Youri Tielemans heeft bijvoorbeeld een mooie toekomst. Maar het kost tijd om een kern te verjongen. Van den Brom heeft veel werk met zijn verdediging en zijn jeugd. Als het dan niet uitdraait zoals voorzien, herhaal ik: Van den Brom kan er niks aan doen."

Anderlecht staat op een magere vijfde plaats in de Belgische competitie en pakte nog geen punt in de CL. Woensdag verloor het thuis met 0-5 van Paris Saint Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen