Mourinho: "City is het beste team in deze afdeling"

27 oktober 2013, 22:13

José Mourinho was zondag helemaal door het dolle heen, toen zijn Chelsea met 2-1 wist te winnen van Manchester City. De Portugese oefenmeester vindt dat zijn ploeg de beste club van de Premier League versloeg: “City is volgens mij het beste team in deze afdeling“.

Met de zege klimt Chelsea weer naar de tweede plaats in de Premier League. Alleen Arsenal staat nog boven The Blues, met twee punten voorsprong. Mourinho is zeer tevreden: “Dit is een erg belangrijke zege voor ons. Niet alleen vanwege de punten, maar ook omdat we van een fantastisch elftal gewonnen hebben. City is volgens mij het beste team in deze afdeling en als je daarvan wint, geeft dat een extra speciaal gevoel', aldus Mourinho volgens Voetbal International.

Fernando Torres maakte in de slotfase de winnende treffer voor Chelsea. Reden genoeg voor Mourinho om het publiek in te gaan, om de treffer met veel bombarie te vieren. De Chelsea-manager is lovend over de trefzekere Spanjaard: “Hij speelde onder mij zijn beste wedstrijd tot nu toe. Wat me nog het meest tevreden stelt is dat hij die geweldige prestatie leverde nadat hij in de openingsfase een enorme kans miste”, zo stelt de Portugees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen