Mourinho excuseert zich voor juichen in publiek

28 oktober 2013, 16:42

Chelsea-manager José Mourinho werd gedurende het duel tegen Manchester City uitzinnig van vreugde, nadat Fernando Torres het duel in de slotfase met de winnende treffer wist te beslissen. Mourinho was door het dolle heen en vierde dit in het publiek. Daags na het duel biedt de Portugees zijn excuses aan voor zijn gedrag.

De Londenaren scoorden de late 2-1 tegen directe concurrent City, wat hen een zeer belangrijke overwinning in de Premier League zou opleveren. Mourinho ging volledig uit zijn dak. Na het laatste fluitsignaal gaven Mourinho en Manuel Pellegrini, de Chileense manager van The Citizens, elkaar geen hand, vanwege hun gespannen relatie.

Mourinho stelt dat zijn reactie ontstond in het heetst van de strijd: "Het gebeurde in de emotie van het moment. En mijn zoon zat daar op de tribune. Als City dat gelooft is er niets aan de hand. Deloven ze het niet, dan wil ik mijn excuses aanbieden, vooral als ze het idee hebben dat ik iets verkeerds heb gedaan", aldus de Portugese oefenmeester volgens Telesport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen