Ronaldo neemt druk weg bij Bale: "Laat hem met rust"

22 oktober 2013, 17:11   Bijgewerkt: 22 oktober 2013, 17:47

Gareth Bale stapte afgelopen zomer voor een recordbedrag over van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Een succes is de recordtransfer nog niet te noemen, mede omwille van diverse blessures. Het immense geldbedrag zorgt er, in combinatie met de ongelukkige start van de Welshman bij De Koninklijke, voor dat er veel kritiek is op Bale en Real. Cristiano Ronaldo vindt dit onterecht en vraagt tijd voor zijn ploeggenoot.

De Portugese vedette van Real wil de druk bij de 'man van honderd miljoen' wegnemen: "Mensen leggen heel veel druk op hem, omdat hij flink wat heeft gekost, maar dat lijkt me niet goed voor hem. Als je hem wilt helpen, probeer dan niet teveel druk op hem te leggen. Laat hem met rust.", aldus Ronaldo volgens Telesport op de persconferentie in aanloop naar de Champions League-confrontatie met Juventus.

Ronaldo weet dat de druk onwijs groot is Bale, maar benadrukt dat de aanwinst tijd nodig heeft, vanwege het fysieke malheur: "Hij heeft het niet makkelijk gehad, omdat zijn voorbereiding werd verstoord door de transfer en daarna is hij geblesseerd geraakt", zo stelt Ronaldo, die denkt dat Bale het prima naar zijn zin heeft in Madrid: "Als je met hem praat, hoor je dat hij het geweldig vindt om onderdeel te zijn van ons team."

De Portugees heeft wel hoge verwachtingen van zijn nieuwe ploeggenoot, ondanks de stroeve start: "Ik weet 100% zeker dat hij van waarde gaat zijn voor het team. Hij is leergierig, dat is het belangrijkst.", zo concludeert Ronaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen