Rooney heeft vertrouwen in Engelse ploeg

10 oktober 2013, 07:30

Wayne Rooney is optimistisch over de toekomst van het nationale elftal van Engeland. De aanvaller van Manchester United is van mening dat met name de voorhoede van de Three Lions van hoog niveau is.

"Ik denk dat, sinds ik deel uitmaak van de nationale ploeg, we nu de beste aanval hebben als we het over potentie en doelpuntenmakers hebben. Rickie Lambert is redelijk nieuw in de selectie. Daarvoor kwamen Daniel Sturridge en Danny Welbeck al, terwijl Jermain Defoe en ik al langere tijd deel uitmaken van deze ploeg", aldus Rooney.??

Rooney kijkt uit naar de samenwerking met ploeggenoot Welbeck en Liverpool-aanvaller Sturridge. "Ik ben ervan overtuigd dat als wij samen de aanval van Engeland moeten vormen, we snel ingespeeld raken. Het is aan de bondscoach om een systeem te bedenken waarin we zoveel mogelijk scoren. Als dat is met mij, Sturrdige en Welbeck in één elftal, dan heb ik er vertrouwen in dat het zo wordt neergezet dat we daar allemaal in passen."

??Vrijdag en dinsdag staan op Wembley de WK-kwalificatieduels met Montenegro en Polen op het programma en Engeland verdedigt in Groep H een voorsprong van één punt op Oekraïne en Montenegro en heeft drie punten meer dan nummer vier Polen.

Rooney heeft ondanks de grote concurrentie vertrouwen in een goede afloop. "Ik denk dat we een uitstekende uitgangspositie hebben. Vol zelfvertrouwen leven we toe naar misschien wel de twee belangrijkste wedstrijden voor Engeland in jaren. Maar ik denk dat het goedkomt en we ons plaatsen voor het WK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen