Villas-Boas spreekt onbegrip uit richting Engelse bond

2 oktober 2013, 20:30

Fernando Torres werd met twee gele kaarten van het veld gestuurd in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur (1-1 gelijkspel). De Spaanse aanvaller van Chelsea kwam in opspraak, nadat hij Tottenham-speler Jan Vertonghen in het gezicht krabde. Er zou de Spanjaard een extra sanctie boven het hoofd hangen, in de vorm van een langere schorsing. De Engelse voetbalbond heeft echter afgezien van het instellen van een onderzoek. Dit tot onvrede van André Villas-Boas, manager van The Spurs.

Torres liet Vertonghen eerst struikelen, alvorens hij zijn nagels over het gezicht van de oud-Ajacied haalde tijdens een woordenwisseling. Villas-Boas snapt niet dat de bond hier niet tegen optreedt: “Dit is een lachwekkend besluit, een schande zelfs. Ongelooflijk, het lijkt wel een grap”, aldus Villas-Boas volgens AD Sportwereld.

De Portugese oefenmeester snapt er werkelijk niets van: “Hoe kan je nou besluiten om iemand te laten ontsnappen voor iets wat niets met professioneel gedrag te maken heeft?”, vraagt de Spurs-manager zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen