Blanc: "Niet verwacht dat Anderlecht dit kon"

6 november 2013, 11:24

Anderlecht speelde dinsdagavond knap gelijk bij Paris Saint-Germain. Het Champions League-duel eindigde in 1-1, een onverwachte uitslag na de 0-5 vernedering in de heenwedstrijd. Anderlecht-trainer John van den Brom maakte zijn ploeg een compliment, en PSG-coach Laurent Blanc sloot zich daarbij aan.

"Ik moet Anderlecht feliciteren. Ze hebben gestreden met hun hart en bewezen dat je met de juiste instelling een goed resultaat kan behalen", zei hij na afloop tegen de Franse radiozender RMC. "Ik ben verrast, ik had niet verwacht dat ze dit konden neerzetten."

Volgens Blanc verdiende zijn ploeg ook niet meer dan het gelijkspel. Daarvoor was het spel niet overtuigend genoeg. "Ik wil niet zeggen dat de spelers zich niet goed hebben ingezet, maar het was allemaal maar matig. We maakten veel technische fouten, iets wat we een tijd niet hebben gedaan."

Voor de wedstrijd werd in de media een monsterscore verwacht. "Je moet de wedstrijd winnen op het veld, niet door speculaties in de pers. Het maakt niet uit wat geroepen wordt, of met hoeveel doelpunten verschil we kunnen winnen: we moeten het gewoon doen. Dit is een goede wake-up call."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen