Lennon: "Zullen hiervan leren en sterker terugkomen"

27 november 2013, 10:48

Celtic-manager Neil Lennon heeft een behoorlijke kater overgehouden aan het verloren duel met AC Milan. Op Celtic Park gingen de Schotten met ruime cijfers (0-3) onderuit. Lennon vindt het spijtig dat zijn ploeg defensief een aantal steken liet vallen, maar hoop dat Celtic zich volgend jaar zal revancheren op de teleurstellende resultaten van dit jaar in Europa.

“Concentratieverlies heeft ons de wedstrijd gekost”, concludeert de manager van Celtic. “We hebben onze kansen niet gepakt en dat is tekenend voor onze prestaties in de Champions League. Maar het is hoe het is”, aldus Lennon, die nu al uitziet naar het volgende Champions League-seizoen: “Het mag dan het einde zijn van ons Europese avontuur, we zullen er alles aan doen om volgend jaar sterker terug te komen.”

Onder meer twee hoekschoppen deden de Schotten de das om, tot teleurstelling van Lennon: “Ik ben teleurgesteld dat we doelpunten via hoekschoppen incasseerden. Dat was het meest teleurstellende aan de wedstrijd, samen met de gemiste kansen. We hebben er alles aan gedaan, maar we hebben het op defensief vlak laten afweten. We genieten van de Europese ervaring. We zullen hiervan leren en zullen volgend jaar weer goed voor de dag komen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen