Van Dijk: "Celtic wil iets rechtzetten tegen Milan"

Ger
25 november 2013, 12:31

Virgil van Dijk aast met Celtic op revanche tegen AC Milan. De Schotse topclub verloor eerder in de groepsfase van de Champions League met 2-0 in San Siro. Mocht Celtic dinsdag voor eigen publiek zegevieren, dan blijft de equipe van manager Neil Lennon kansrijk om Europees te overwinteren.

"Er staat zeer veel op het spel. Dit is voor ons de wedstrijd van het seizoen", beseft de 22-jarige Van Dijk op de website van Celtic. "De nederlaag in Milaan was ongelukkig, want we speelden prima. Het vertrouwen voor deze return is groot. We willen iets rechtzetten. Als we AC Milan verslaan, maakt dat de afsluitende wedstrijd tegen Barcelona alleen maar nóg belangrijker."

De van FC Groningen afkomstige Van Dijk is in zijn eerste seizoen op Celtic Park direct een vaste waarde. "Ik kan me in Schotland prima ontwikkelen. Zeker bij een club als Celtic, in volle stadions en met wedstrijden in de Champions League. Door de Nederlandse manier van voetballen te combineren met de Schotse, ben ik een completere voetballer geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen