Verbeek na verlies: "Zitten in moeilijke situatie"

30 november 2013, 18:27

Het leven van Gertjan Verbeek in Duitsland gaat vooralsnog niet over rozen. Met 'zijn' 1.FC Nürnberg verloor de oud-coach van onder meer SC Heerenveen, Heracles Almelo en AZ zaterdag kansloos van Bayer Leverkusen.

Nürnberg, dat gedeeld laatste staat in de Bundesliga, verloor in Leverkusen met 3-0. Op die uitslag viel weinig af te dingen, moest Verbeek na afloop toevoegen. "Voor zulke wedstrijden hoop je op een slechte dag voor de tegenstander en een goede dag voor ons. Maar helaas was dat niet het geval", zegt hij op de clubsite.

"Het eerste half uur deden we aardig mee, maar na de 1-0 zag ik een Nürnberg dat ik niet wil zien", vervolgt hij. "We hadden geluk dat we de rust haalden met 1-0. Na rust hebben we er alles aan gedaan, over die 45 minuten kan ik mijn ploeg niets verwijten. Maar het zal voor iedereen duidelijk zijn, dat we in een moeilijke situatie zitten."

Geluk bij een ongeluk voor 1.FC Nürnberg was dat ook hekkensluiter Eintracht Braunschweig verloor. De promovendus ging met 2-0 onderuit bij koploper Bayern München, door twee doelpunten van Arjen Robben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen