Go Ahead geeft PEC Zwolle een pak slaag

8 december 2013, 16:30   Bijgewerkt: 8 december 2013, 17:28
Go Ahead geeft PEC Zwolle een pak slaag

De supporters in Deventer hebben een mooie middag achter de rug. Go Ahead Eagles nam in het duel met PEC Zwolle snel het initiatief en won uiteindelijk met 4-1. PEC kreeg weinig voor elkaar en moest uiteindelijk genoegen nemen met een eretreffer van Stefan Nijland.

PEC Zwolle, normaal gesproken een goed voetballende ploeg, kwam er in de eerste helft nauwelijks aan te pas. Wel had Zwolle meer balbezit, maar het resulteerde niet in kansen. Go Ahead vond het allemaal wel best en kwam er af en toe nog gevaarlijk uit.

PEC moest vrezen voor een afgang, maar dat viel uiteindelijk relatief gezien mee. Invaller Nijland scoorde uiteindelijk nog de 4-1, maar verder kwam de ploeg van trainer Ron Jans niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen