Rodgers over koningskoppel: "Exceptionele talenten"

12 januari 2014, 21:38

Liverpool won zondag op spectaculaire wijze van Stoke City: 3-5. Luis Suarez en Daniel Sturridge deden hun naam als koningskoppel eer aan: Suarez scoorde twee keer, Sturrdige vond één maal het net en beide spelers wisten doelpunten van elkaar voor te bereiden. "Het zijn buitengewoon goede spelers en exceptionele talenten", sprak manager Brendan Rodgers na afloop.

"Ze speelden heel goed samen", concludeerde Rodgers op de officiële website van The Reds. "De tweede treffer van Luis illustreert de connectie die ze hebben. Luis laat in zijn hele periode bij Liverpool al zien dat hij bijna niet te verdedigen is. Hij kan vier verdedigers bezighouden in zijn eentje."

Het was het eerste optreden van Sturridge sinds 23 november. De Engels international kampte met een enkelblessure. Suarez is verheugd met de terugkeer van zijn aanvalsmaatje: "Het is belangrijk dat hij terug is. Hij is een geweldige speler die het team helpt. Het is lang geleden dat we met hem konden samenspelen, maar nu hij terug is, zijn we zeer blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen