Wolfsburg-coach: "De Bruyne speelt in ieder geval"

24 januari 2014, 09:30

Kevin de Bruyne heeft niet veel tijd nodig gehad om Dieter Hecking, de coach van zijn nieuwe club VfL Wolfsburg, te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Belg heeft de afgelopen dagen zo veel indruk gemaakt op het trainingsveld, dat hij komend weekend tegen Hannover 96 sowieso in de basis begint.

"De Bruyne speelt in ieder geval", is de duidelijke taal van Hecking in Sport Bild over de Belg, die voor zo'n 21,5 miljoen euro overgenomen is van Chelsea. Deze transfer werd afgelopen zaterdag afgerond. "Kevin is een speler die altijd onderweg is, met specifieke kwaliteiten. Hij heeft me tijdens de training overtuigd."

Met De Bruyne aan boord hoopt Wolfsburg de komende maanden een ticket voor de Champions League veilig te kunnen stellen. De ploeg, waar ook de Nederlandse spits Bas Dost onder contact speelt, staat momenteel op de vijfde plaats. De achterstand op nummer drie Borussia Mönchengladbach bedraagt slechts drie punten en de nummers één tot en met drie van de ranglijst plaatsen zich rechtstreeks voor de Champions League.

De competitiewedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Hannover 96 begint zaterdag om 16.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen