Mourinho baalt van speelschema en prijst Magath

28 februari 2014, 20:50

Chelsea-manager José Mourinho is ontevreden over het wedstrijdschema van zijn ploeg, voorafgaand aan de Londense derby tegen Fulham van aanstaande zaterdag. The Blues speelden afgelopen woensdag nog de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray in Istanbul (1-1), waardoor er maar drie dagen tussen beide duels zitten.

Felix Magath, de manager van opponent Fulham, gaf aan dat zijn team op Craven Cottage eventueel kan profiteren van de vermoeidheid van de Chelsea-spelers. Mourinho is blij met het commentaar van de Duitse manager, aangezien het volgens de Portugees onderstreept dat het programma van Chelsea te zwaar is: "Ik heb waardering voor Magath, aangezien hij de eerste is om te zeggen dat de omstandigheden anders zijn voor ons, vanwege de doordeweeks wedstrijd."

"De uitzonderlijke situatie dat de doordeweekse wedstrijd zo ver weg was en we vervolgens niet op zondag, maar op zaterdag spelen, maakt het moeilijker voor ons. Magath weet dat, aangezien hij veel ervaring heeft", aldus Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen