Sneijder blij in Almere: "Was het plezier kwijt"

4 februari 2014, 16:06

Rodney Sneijder tekende vlak voor het sluiten van de transfermarkt een contract bij Almere City FC. De 22-jarige middenvelder weet dat hij een stapje terug doet in zijn loopbaan, maar is blij met de kans die hij krijgt van zijn nieuwe werkgever. 

Sneijder kwam eerder uit voor Ajax, FC Utrecht en RKC Waalwijk. Bij de Brabanders kwam hij niet meer aan spelen toe. "Bij RKC zat ik echt op een dood spoor", zegt Sneijder tegen Almere Vandaag. "Almere is inderdaad een stapje terug, maar ik werd bij RKC op een gegeven moment gek van elke keer de vraag waarom ik niet speelde en met wie ik dan wel ruzie had. Ik ga niet zeggen wat daar precies de oorzaak van was en of ik echt ruzie had, maar ik ben blij dat ze mijn contract wilden ontbinden", aldus Sneijder, die naar eigen zeggen aantrekkelijke aanbiedingen uit de Jupiler League en het buitenland ontving. "Dat was financieel interessant, maar ik heb het niet slecht en ik wil het plezier terug. Dat was ik namelijk echt kwijt."

"Ik had op een gegeven moment zelfs het gevoel dat ik geen voetballer meer was. Na een paar keer met Grim (trainer van Almere City, red.) gesproken te hebben dacht ik dat ik het plezier hier wel terug kan vinden. Daar begint het namelijk mee. Als dat terug is, dan hoop ik gewoon weer lekker te kunnen voetballen", aldus Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen